Professionele shows op maat

Bedrijfsevents

Romy Desslyn is een R&B zangeres afkomstig uit Nederland. Haar liefde voor entertainment is begonnen met dans. Echter had Romy Desslyn nog een andere passie namelijk haar liefde voor zang. Uiteindelijk heeft zij een combinatie gemaakt van zang en dans en heeft zij gevonden wat haar gelukkig maakt. 

Entertainment die past bij jouw event!

Onze shows zijn spetterend en zitten boordevol entertainment. Wij verzorgen zowel entertainment op congressen, waarbij de bezoekers zittend van de act kunnen genieten. Maar in een andere omgeving in de vorm van een feest verzorgen wij entertainment die juist het publiek meeneemt en aanspoort de dansvloer te betreden. Wij brengen daarom altijd eerst uw visie in kaart zodat wij daaraan toe kunnen voegen. Onze shows kunnen dienen als openingsact, middenact maar ook zeker als afsluiter!

Congress

De beleving van de bezoeker staat bij een congress centraal. Iedere deelnemer is uniek en daarom is de betrokkenheid van het publiek erg belangrijk. Wij leveren maatwerk gebaseerd op de doelgroep en het thema van jouw congress.  Dit met als doel een onvergetelijke herinnering te creëren. 

Romy Desslyn Inspiration
Personeelsfeest

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is meer dan gewoon een evenement. Het is een kans om het wij gevoel te versterken. Wij zorgen ervoor dat het personeelsfeest op gang komt en iedereen een gezellige avond beleefd. Zo leer je elkaar kennen op een andere manier dan op de werkvloer. Kies Romy Desslyn voor een personeelsfeest met blijvende impact.

Kwalitatief

Wij zijn continue bezig met de kwaliteit van onze acts te verbeteren. Zo zorgen wij er altijd voor dat onze acts kwalitatief sterk zijn. Tevens werken wij samen met alleen professionele artiesten en dansers. 

Entertaining

Onze acts zijn niet alleen leuk om mee te bewegen maar ook zeker om naar te kijken. Wij maken namelijk gebruik van een combinatie die je niet vaak ziet namelijk zang in combinatie met dans. 

Klantgericht

Geen enkele opdracht is hetzelfde en geen enkele klant heeft precies dezelfde behoeftes. Wij zijn er om in te spelen op de behoeftes die u als bedrijf heeft. Dit doen wij door allereerst een goede inventarisatie te maken van wat uw behoeftes precies zijn zodat wij die kunnen voorzien. 

Sfeervol

Sfeervol zijn onze shows 100%. De live band geeft al een warme sfeer en beleving. De nummers die gespeeld worden, zijn afstemt op het publiek waardoor er stilstaan bijna niet mogelijk is. Romy Desslyn betrekt het publiek ook bij haar act waardoor de sfeer niet meer stuk kan. 

Review Champion Helmets

The performance you gave was amazing! The whole crowd enjoyed their evening and on monday morning they couldn’t stop talking about it. Thank you Romy Desslyn, the band and the wonderful dancers. 

– Liv Daisy, Communication Advisor