Music is the strongest form of magic

Bruiloften

Romy Desslyn is een R&B zangeres afkomstig uit Nederland. Haar liefde voor entertainment is begonnen met dans. Echter had Romy Desslyn nog een andere passie namelijk haar liefde voor zang. Uiteindelijk heeft zij een combinatie gemaakt van zang en dans en heeft zij gevonden wat haar gelukkig maakt. 

Een geweldige band? Of juist een
intieme setting met alleen een zangeres?

Elke bruiloft is uniek, dus elke act die u bij ons boekt zal worden aangepast op uw wensen. Wilt u een zangeres bijvoorbeeld bij een kerkdienst? Of wilt u een band die de voeten gegarandeerd van de vloer krijgt? U bent bij ons volledig aan het juiste adres. 

Let's celebrate love, laughter
and happily ever after

Werkwijze

Kennismakingsgesprek. Jouw trouwdag is een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Elke bruiloft is uniek en daarom gaan wij samen met jullie kijken welke nummers het beste passen bij jullie en jullie genodigden. Wij maken ook gebruik van een geweldig standaard repertoire, maar er is ook zeker ruimte voor nummers die wij nog niet eerder gespeeld hebben. Wij gaan na wat het beste bij jullie past qua tijden en extra’s. Kortom wij brengen bij het kennismakingsgesprek jullie wensen in kaart. 


Basis pakket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We make your big day unforgettable