Music is the strongest form of magic

Bruiloften

Romy Desslyn is een R&B zangeres afkomstig uit Nederland. Haar liefde voor entertainment is begonnen met dans. Echter had Romy Desslyn nog een andere passie namelijk haar liefde voor zang. Uiteindelijk heeft zij een combinatie gemaakt van zang en dans en heeft zij gevonden wat haar gelukkig maakt. 

Een geweldige band? Of juist een
intieme setting met alleen een zangeres?

Elke bruiloft is uniek, dus elke act die u bij ons boekt zal worden aangepast op uw wensen. Wilt u een zangeres bijvoorbeeld bij een kerkdienst? Of wilt u een band die de voeten gegarandeerd van de vloer krijgt? U bent bij ons volledig aan het juiste adres. 

Let's celebrate love, laughter
and happily ever after

Romy Desslyn Wedding ring
Romy Desslyn bruiloft

Werkwijze

  • Kennismakingsgesprek. Jouw trouwdag is een van de belangrijkste dagen uit jullie leven. Elke bruiloft is uniek en daarom gaan wij samen met jullie kijken welke nummers het beste passen bij jullie en jullie genodigden. Wij maken ook gebruik van een geweldig standaard repertoire, maar er is ook zeker ruimte voor nummers die wij nog niet eerder gespeeld hebben. Wij gaan na wat het beste bij jullie past qua tijden en extra’s. Kortom wij brengen bij het kennismakingsgesprek jullie wensen in kaart. 
  • Show ontwikkelen. Na het kennismakingsgesprek gaan wij de show die we op jullie bruiloft gaan geven pas in elkaar zetten en ontwikkelen. 
  • Feedback. Na elk optreden horen wij graag wat jullie ervan vonden! Indien er verbeterpunten zijn natuurlijk ook zodat wij dit weer in onze volgende shows kunnen verwerken. 

Bronze

€1250,00

Kennismakingsgesprek

Romy Desslyn  (1 zangeres)

Vrije muziekkeuze

Silver

€1950,00

Kennismakingsgesprek

Romy Desslyn  (1 zangeres)

Live band (1 pianist, 1 drummer, 1 bassist en 1 gitarist)

Vrije muziekkeuze

Gold

€2750,00

Kennismakingsgesprek

Romy Desslyn  (1 zangeres)

Live band (1 pianist, 1 drummer, 1 bassist en 1 gitarist)

Vrije muziekkeuze

4 Danseressen

 

We make your big day unforgettable