Music the strongest form of magic

Festivals

Romy Desslyn is een R&B zangeres afkomstig uit Nederland. Haar liefde voor entertainment is begonnen met dans. Echter had Romy Desslyn nog een andere passie namelijk haar liefde voor zang. Uiteindelijk heeft zij een combinatie gemaakt van zang en dans en heeft zij gevonden wat haar gelukkig maakt. 

Unforgettable entertainment

Ben jij opzoek naar entertainment die onvergetelijk is? Wij streven naar kwaliteit, je zal altijd op maat gemaakte shows ontvangen die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij vullen onze shows altijd aan met danseressen om een wauw-effect te creëren. Tevens richten wij ons op sfeer, want daar draait het naast de kwaliteit om.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Heb je speciale wensen, of ideeën? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook op maat gemaakte shows. We hebben oneindig veel mogelijkheden zoals met of zonder live band en de show aangevuld met meerdere danseressen. Wil je hier meer informatie over? Vraag dan een offerte aan.

Good times garanteed

Experience it! Wij werken met de hits van nu in combinatie met Romy Desslyn haar eigen repetoire waardoor the good times garanteed zijn! Interactie met het publiek is een van onze kenmerken. Het gaat erom de bezoekers de avond van hun leven te geven. Dit doen wij door een combinatie te maken van zang, dans en eventueel live muziek voor een nog betere ervaring. 

There ain't no place like the
festival grounds

Tape act

€750,00

Kennismakingsgesprek

Romy Desslyn  (1 zangeres)

Vrije muziekkeuze

Live band

€1750

Kennismakingsgesprek

Romy Desslyn  (1 zangeres)

Live band (1 pianist, 1 drummer, 1 bassist en 1 gitarist)

Vrije muziekkeuze

Logo Romy Desslyn

Veilingkade 15 

+31641575569

info@goldenacts.nl