Listen now

Releases

Romy Desslyn heeft haar eerst nummer gereleased in 2021. Op de agenda staan nog veel meer aankomende releases! Zij maakt vooral R&B en pop. Neem op deze pagina een kijkje en luister naar de afgelopen releases. 

Watch her newest video

Er zijn veel manieren om Romy Desslyn te beschrijven: uniek, getalenteerd, echt maar ook gedreven. Als zij iets voor ogen en heeft zal ze doorgaan tot dat ze haar doel bereikt heeft. Klik op de video hiernaast om het resultaat te zien van de laatste videoclip, die Romy Desslyn zelf gezongen, geregisseerd, gechoreografeerd en uitgevoerd heeft. 

Stay tuned

Wil jij haar nieuwe releases blijven volgen?

Volg haar dan nu op de onderstaande links:

"More is coming"

In 2022 zal Romy Desslyn nog verschillende singles gaan releasen. Er komen meer up tempo tracks aan die zij ook weer live kan performen! Romy Desslyn houdt zich niet perse vast aan één genre. 

Romy Desslyn
Romy Desslyn afbeelding home page

"Do what makes you happy"

Wij geloven in gelukkige mensen. Gelukkige mensen zijn productiever en fijner om je mee te omringen. Voor ons is het belangrijk om samen te werken met mensen die doen waar ze gelukkig van worden en niet omdat het “moet” of omdat het geld in het laatje brengt. Dus ben jij een producer, videograaf of danseres en is dat jouw passie? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Let’s work!

Where words fail, music speaks