Over ons

We would be happy to help and advise if you have any questions or inquiries.

Wie is golden acts

Wij creëren entertainment voor bedrijven op maat. Inspiratie is onze drijfveer. Wij zorgen voor spectaculaire shows met een boodschap, waar zowel het publiek als het bedrijf wat aan heeft. Elke show die wij aanbieden is er een op maat gemaakt. Wij passen de shows aan naar aanleiding van uw merk, wensen en behoeftes. Want een merk is niet alleen een product, belofte of gevoel, het is een opsomming van alle ervaringen die men met het bedrijf heeft.

Missie

Wij streven ernaar om mensen te helpen met het doen wat ze gelukkig maakt. Als ze de ideale baan nog niet hebben, helpen wij ze op zijn minst te genieten van de weg daarnaartoe. Wij geloven namelijk dat een gelukkige medewerker of zakenpartner zal leiden tot gelukkige klanten wat leidt tot meer winst.

Visie

Wij geloven dat je met de juiste mindset alles kan zijn wat je wil zijn. Dit zowel in je persoonlijke leven als op zakelijk gebied. Wij denken dat de wereld een betere plek zou zijn, als mensen ervan bewust worden wat de kracht is van hun gedachtegang en wanneer zij deze gedachtegang op een juiste manier gaan gebruiken. Verander je gedachten, verander je leven.

“Make it Memorable”

Meet the team

Romy Piqé

Oprichtster

Liv Piqué

Social Media Manager

Chelsea Room

Administratief medewerker

Keihard

Dance crew

“Change your mind, change your life”