About us

Over ons

Romy Desslyn is een R&B en pop zangeres afkomstig uit Nederland. Haar liefde voor entertainment is begonnen met dans. Echter had Romy Desslyn nog een andere passie namelijk haar liefde voor zang. Uiteindelijk heeft zij een combinatie gemaakt van zang en dans en heeft zij gevonden wat haar gelukkig maakt. 

Education

Romy Desslyn heeft een aantal opleidingen gevolgd en certificaten behaald om het niveau te bereiken waar ze nu op zit:

Certificate Complete Vocal Technique

Complete Vocal Institute in Denmark


Singing Course in Londen

At the Point Blank Music SchoolHighlights

hbo intro

HBO intro is een festival georganiseerd voor studenten. Romy Desslyn verzorgde hier een optreden en kreeg het hele publiek vol studenten mee!

Romy Desslyn Supernova

supernova experience opening

Supernova is een selfie museum in Breda. Bij de grote opening verzorgde Romy Desslyn een liv performance in een van de kamers van het museum. 

Romy Desslyn Inspiration

inspiration

Inspiration is een bedrijfsshow ontwikkeld om het publiek niet alleen een leuke tijd te bezorgen maar ook om ze te inspireren! Romy Desslyn verzorgde hier de optredens voor.

Romy Desslyn Chasse theater

Voorprogamma Chasse theater

Tijdens een voorstelling in het Chasse theater verzorgde Romy Desslyn de openingsact ter aankondiging van de show. 

Romy Desslyn Perfect

10 jaar evaring on stage

Romy Desslyn heeft ruim 10 jaar evaring op het podium. Zij weet dus als geen ander hoe zij het publiek mee kan nemen in haar optredens. 

Sinds 2021 is Romy Desslyn begonnen met het releasen van haar eigen muziek wat weer een nieuw element aan haar optredens voegt. In de toekomst zal Romy Desslyn meer singles en wellicht een album uitbrengen, houd hiervoor haar social media in de gaten. 

Life is short, make it count